Cu cel putin cateva ore inainte de colantare, masina trebuie sa fie spalata si orice urma de ceara, silicon sau alte produse similare trebuiesc inlaturate.
De asemenea, masina trebuie lasata intr-un spatiu inchis, fara praf, cu temperatura constanta intre 20-25 grade Celsius pentru cel putin cateva ore (24h ar fi ideal) inainte si dupa realizarea colantarii pentru a obtine o lipire optima a foliei de autocolant.
Conditiile optime specificate mai sus se gasesc in incinta atelierului nostru.
Putem executa si lucrari la sediul clientului in masura in care exista un spatiu care intruneste toate cerintele necesare colantarii.
Carart ofera garantie 1 an pentru toate lucrarile efectuate in conditiile respectarii instructiunilor de mai sus.
Da, se poate, este un serviciu pe care firma noastra il ofera. Folosind materiale certificate se poate curata orice urma de adeziv ramasa in urma inlaturarii autocolantului, vopseaua ramand ca noua.
Dimpotriva, materialele originale folosite pentru colantare te vor ajuta sa mentii valoarea masini. Autocolantul va proteja vopseaua impotriva zgarieturile sau a pitricelelor de pe drum si a decolorarii produse de razele de soare.
Daca masina a fost revopsita in conditii improprii si in urma colantarii s-au acoperit anumite suprafete unde lacul este sarit, atunci este foarte posibil ca in cursul decolantarii sa se ia din lacul de pe masina.
Nu se pot colanta elemente din plastic poros sau nevopsit (ex. bandouri de la diferite marci auto ), elemente ce prezinta rugina, elementele nechituite, etc.
Bineinteles. O colantare profesionala presupune demontarea unor elemente ale caroseriei (stopuri, manere, ornamente, etc.) pentru a se masca marginile autocolantului cat mai bine.
Da, deoarece aplicarea autocolantului nu afecteaza vopseaua. Nu exista restrictii impotriva colantarii masinilor aflate in leasing.